So far so good (backtoboise)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

So far so good

halla bloggeeen

Det har nå gått en uke siden jeg flyttet til USA. Jeg har det veldig fint her borte sammen med besteforeldrene mine. Tenkte bare jeg skulle oppdatere dere om hva jeg har gjort, etter å ha fått en del forespørsler om hvordan jeg har det, hva jeg driver på med osv. Flere lurer på hvordan det ser ut her, hvordan rommet mitt ser ut, om det er rart å snakke engelsk. Så jeg tenkte isteden for å svare på de samme spørsmålene flere ganger, kan jeg likså godt bare sette i gang med bloggingen, slik at både venner, familie og alle andre som er interesserte kan få med seg.

De første dagene brukte jeg på å kjøpe inn alle nødvendige ting til rommet og badet. Jeg har også prøvd å komme inn i døgnrytmen. Vi  ligger 8 timer bak dere i Norge. Jeg våkner fremdeles 7 hver morgen... Ellers har jeg møtt venner jeg har her fra før, og familie. Jeg tror ikke jeg har vært her en dag uten å vært på shopping, så jeg har brukt maaasse penger. Det er vell det jeg har gjort for det meste. Jeg har også brukt tid på å gjøre alle praktiske ting som må bli gjort. (Besøke skolen, få nytt Sim kort, få nytt bankkort.) 

Jeg synes ikke egentlig det føles så rart å bo her. Jeg føler bare at jeg er på ferie, siden vi pleier å reise på ferie her hvert år, men det er litt rart å bo her uten familien min. Så jeg kan ikke snakke noen ting norsk, noe som har gjort at jeg faktisk har begynt å tenke på engelsk. Eller ofte tenker jeg på norsk men blander inn mange engelske ord. Det er veldig rart, haha. De neste dagene skal jeg på camping med søskenbarna, tante og onkel, så skal det også være et slags tivoli som jeg skal på med noen venner, og siste uken med ferie før skolestart skal jeg på hyttetur. Skolen begynner 25 august forresten.

Jeg tenkte jeg kunne lage et innlegg senere av huset, hagen og rommet mitt. Skal få til noen bilder i morgen kanskje. Rommet mitt er ganske rotete for øyeblikket. Har dere noen spørsmål er det bare å spørre i vei. Kan poste litt random bilder fra uken, bare fordi jeg ikke liker å lese blogginnlegg uten bilder.

 

  

Shopping with Grandma

Shopping with cousin Madeleine

Lunch with Aunt Cheri and my cousins

My Friend Kayla

Olive Garden with Grandma

The Village

 

xoxo Anna  • Silje r
  09.08.2014 kl.15:39
  Ååå gøy!
  Papa
  09.08.2014 kl.16:11
  si fra når du begynner å drømme på engelsk, and keep up the great blog!  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Anna Margaret Leader

  Hei! Jeg er ei jente på 16 som skal blogge om året mitt i USA 2014-2015. Jeg flytter privat til mine besteforeldre, og vil dele mine opplevelser med venner, familie og andre intereserte gjennom denne bloggen. Håper du vil følge meg!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg