who, what, where (backtoboise)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

who, what, where

Hallaaaa,

Jeg kom på at jeg ikke har gitt ut særlig mye informasjon om verken staten jeg bor i, eller skolen jeg skal gå på. For å være helt ærlig så vet jeg ikke så mye selv, så det blir lærerikt for meg også å skrive dette innlegget.

 Jeg får begynne å fortelle litt om Boise/Idaho. Boise er den byen med mest innbyggere innenfor staten Idaho med en befolkning på rundt 205600 innbyggere. Altså litt over innbyggertallet i Stavanger/Sandnes. Staten grenser til både Washington, Oregon, Nevada, Utah, Wyoming; Montana og Canada. Staten har både varme somrer og kalde vintrer. Om sommeren ligger temperaturen på 25-40 grader,(I Boise vertfall) og om vinteren hender det ofte at det snør. Skal ikke gå så veldig mye mer innpå staten, bortsett fra at jeg synes det var litt interessant å se hva staten er blitt kåret til.

Men's Health Magazine, December 2012 -- No. 1 Best Cities for Men 2013 haha, vet ikke helt hva det skal bety.

Outside Magazine, September 2012 -- No. 3 Best River Town in America

Sunset Magazine, February 2012 -- Fittest Towns of the West

Forbes, April 2012 -- No. 2 Best City for Raising a Family

Triathlete, August 2011 -- Best Places to Live 2011

Women's Health/Men's Health, January 2012 -- No. 5 Healthiest City

 
 

Skolen jeg skal gå på heter Eagle High. Den er suuuuper stor, vertfall i forhold til det jeg er vandt til, så jeg kommer nok til å gå meg vill en del ganger vil jeg tro. Den har litt under 2000 elever og er kjent for å være en flink skole når det kommer til sport.

Har ikke så mye mer å skrive, husk å spør i vei om dere lurer på noe.

 #utveksling #blogg #usa

xoxo Anna


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Anna Margaret Leader

  Hei! Jeg er ei jente på 16 som skal blogge om året mitt i USA 2014-2015. Jeg flytter privat til mine besteforeldre, og vil dele mine opplevelser med venner, familie og andre intereserte gjennom denne bloggen. Håper du vil følge meg!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg