School Registration (backtoboise)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

School Registration

Heei!

I går var jeg å registrerte meg på skolen. Jeg fikk da vite alle fagene jeg skal ta, og måtte betale for litt av hvert. Vi har også en del rare kleskoder på skolen som jeg fikk vite.

 

Reglene er:

- Dekke skuldre, mage, bryst og rygg

- Ingen singletter med spaghetti stropper

- Ingen klær med logoer av alkohol, tobakk, dop eller noe seksuelt

- Undertøy må dekkes

- Ingen nagler

- Ingen hatter eller noe som dekker hodet

- Kløft må dekkes

 

Her er da fagene mine. Grunnen til at jeg har masse "dritt fag" er fordi at jeg skal være seniour og graduate. For at jeg skulle få nok credits må jeg ta tre forskjellige historie klasser hvert halvår... Jeg var ikke nødt til å graduate da, men det kommer en del fordeler med det. Hvis jeg vil kan jeg bare gå rett over på collage når jeg er ferdig med året mitt i USA, men jeg vil nok helst tilbake til Norge og gå det siste året. Satser på det skal gå fint, håper virkelig skolen er litt enklere her enn det den er i Norge.

 

Det var en del kostnader som måtte til. 220 dollar er cirka 1350 kroner.

 

Jeg er nå offisielt elev på Eagle High School! Jeg gleder meg faktisk til å begynne nå på mandag. Jeg skal bli kjørt de første dagene, men må ta den gule skolebussen helt til jeg får lappen her nede:(( I starten må jeg ta bussen klokken 06:40 og vil da være på skolen 07:10, og skolen begynner ikke før 07:40.... Så jeg satser på jeg klarer ta lappen så fort som mulig.

 

 

Ha en fin kveld alle der hjemme!

#Utveksling #usa #blogg #highschool

xoxo Anna

  • Rikke
  23.08.2014 kl.19:05
  Misunner deg for å ha et så fint bilde på studenstbeviset ditt. Selv fortogene sliter med det ;) Det er også første gang jeg er her inne, veldig bra blogg! Jeg gleder meg til å se hvordan du vil ha det der nede i USA

  lykke til! <3  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Anna Margaret Leader

  Hei! Jeg er ei jente på 16 som skal blogge om året mitt i USA 2014-2015. Jeg flytter privat til mine besteforeldre, og vil dele mine opplevelser med venner, familie og andre intereserte gjennom denne bloggen. Håper du vil følge meg!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg