HEY (backtoboise)
Hjem Add Om meg Kontakt

4

HEY

Noen som lurer på hva jeg har gjort de siste dagene?

Jeg har vært på hyttetur i fire dager, før skolestart, og nå er det plutselig helg. Vi har faktisk langhelg på grunn av Labour Day.

Første skoledag var veldig overveldende. Jeg kom for sent til nesten alle timene, fordi jeg ikke klarte å finne frem. Jeg slet med å åpne opp låsen til skapet, og spurte sikker halve skolen om hjelp, fikk meg noen nye venner på å spørre folk om hjelp da, haha. Det var gøy i timene da, bortsett fra at jeg måtte fortelle den lange historien om hvorfor jeg bor her om igjen og om igjen. Første time, sto jeg foran hele klassen og måtte snakke norsk. Det var utrolig kleint, men alle synes at norsk var sykt kult da, og reagerte med en åpen munn og et "waaooow". 

Andre skoledag var ting mye bedre, og nå etter en uke har jeg ikke problemer med å finne frem lengre. Det er alltid matfriminuttene jeg ser frem til. Da pleier jeg å møte vennene mine som jeg har fått meg, så kjører vi bort fra skolen. Enten spiser vi hjemme hos noen eller så går vi på en restaurant, (selv om vi tar med mat hjemmefra).

Har fått en del spørsmål om det er mange feite personer, og om jeg sliter med å spise sunt. For å være helt ærlig så nei og nei. Det er selvfølgelig noen, men de som er store, er liksom enorme. Føler ikke selv det er stor forskjell fra hjemme i Norge når det kommer til folkene på skolen her vertfall, den eneste forskjellen er at folk er enten normale, eller enorme, det er liksom ingen mellomting. Og det er ikke ekstremt mange av de enorme, haha, rart tema. Sliter jeg med å spise sunt? Har ikke merket noe til nå, vanene er for det meste de samme her borte. Familien min her spiser sunne middager. En vanlig dag her borte vil se slik ut:

Frokost: Egg eller frokostblanding

Lunsj: Salat eller knekkebrød m/avocado 

Middag: Kyllingsalat eller kjøtt og salat eller sandwich

Har ikke hatt et særlig variert kostholdet denne uken, det har for det meste gått i salat med en eller en annen type kjøttvariant. Det eneste som er vanskelig er når jeg er supersulten etter skolen. Da frister det med alt slags, haha. Meen så har ikke besteforeldrene mine så mye usunt i skapene så da ender det opp med en frukt eller noe.

 


Det kommer en del bilder nedover fra de 2 siste ukene!

The fair

 
Hot springs/ Naturlig varmt vann

Making cookies

I am awesome

First day of school

First day of schoolFootball game

Eagle/Mustangs Won!


Spør om det er noe!

 

xoxo Anna • ingelin
  30.08.2014 kl.19:49
  miss uuu
  30.08.2014 kl.20:48
  ingelin: bby <3
  09.09.2014 kl.13:21
  blogg mer då, kyss og klem fra favorittane dine
  10.09.2014 kl.02:57
  Silje, Åsmund, Erik og Maggi: loveu<3 ska det  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Anna Margaret Leader

  Hei! Jeg er ei jente på 16 som skal blogge om året mitt i USA 2014-2015. Jeg flytter privat til mine besteforeldre, og vil dele mine opplevelser med venner, familie og andre intereserte gjennom denne bloggen. Håper du vil følge meg!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg