Life as a Senior (backtoboise)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Life as a Senior

Heeey everyone!

Hahha, startet  dette innlegget på engelsk uten å tenke over det. Det føles rart å skrive norsk. Tankene mine foregår vanligvis på engelsk, men skifter automatisk til norsk om jeg tenker på folk hjemme, ellers tenker jeg bare engelsk. Det er rart. Heh

Dagene her borte har vært hektiske, og jeg har ikke hatt noe tid til å blogge. Har egentlig ikke tid nå heller, men jeg får presse det inn, slik dere dere hjemme får en liten oppdatering. Ukedagene går i skole, og øvelse kjøring, mens helgene blir brukt til alt annet som må bli gjort pluss venner. Sist uke hadde jeg 5 quizer + 1 essay! 3 av disse quizene var samme dag. Satser på neste uke er litt roligere. For å være helt ærlig forventet jeg ikke at skole skulle være vanskelig her borte. Jeg har hørt folk snakke om at skole i USA er så lett, og du kan få en A super lett! Jeg tror det kommer helt an på hvor bra skole du går på.. Når det kommer til min skole er de ganske seriøse. Ikke bare lærerne, men også de fleste elevene. De har mange regler på skolen, og jeg vil ikke si at skolen her er  lett. Jeg synes det er cirka like vanskelig som det det var i fjor i Norge på Sandnes VGS. Bortsett fra matten!!! Jeg tror jeg valgte en alt for vanskelig matte, haha. Jeg forstår ingenting. Hahaha. Heldigvis sitter jeg ved den smarteste i klassen, som er ivrig på å lære meg.

Helgene er noe jeg alltid ser frem til. Den gjengen jeg henger med er alltid interessert i å finne på noe gøy, og det er veldig mye forskjellig å finne på her borte! Fredagene går som regel til kamp, denne helgen er et unntak da. Jeg var i ?sweet 16? selskap hos tremenningen min. Ellers sov jeg over hos en venninne, var på kino og spiste froYo. I dag har jeg vært på tur med jenta jeg sov over hos og moren hennes Etterpå gikk vi for å spise SUSHI.

Planene fremover er kamp mot skolen "Rocky". Alle er utrolig spendt, det er liksom de to største konkurrentene. Den 27 september er det homecoming. (Jeg har fått meg en date) Vi er en gjeng på 24 personer. Kvelden starter med homecoming bilder, deretter tar vi en partybuss bort til en restaurant for å spise, og deretter videre til ballet.Homecoming er ikke det samme som prom forresten. Det er ikke like formelt som det prom er. 

 
GAME!! hvis noen er nyskjerrige på hvem som er daten min til homecoming, så er det gutten opperst i hjørnet,haha.Jeg må komme i gang med litt lekser nå, så tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde om ikke så lenge. Spør, spør spør! 

xoxo Anna 

#utveksling #USA #blogg • anonym
  15.09.2014 kl.06:00
  hva er det kjekt å gjøre der?

  har du noen dyr?

  har du kjærest?

  har du vært på date?

  har du stort rom?

  har du rike besteforeldre?

  hva er forskjellig i usa ifra norge?

  har du hjemlengsel?

  hva savner du mest i Norge?

  noe du ikke liker med å bo i usa?
  Pops
  15.09.2014 kl.18:49
  How much money do you make from the ads on your blog?

  What's your date's name, and when do I skype with him?  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Anna Margaret Leader

  Hei! Jeg er ei jente på 16 som skal blogge om året mitt i USA 2014-2015. Jeg flytter privat til mine besteforeldre, og vil dele mine opplevelser med venner, familie og andre intereserte gjennom denne bloggen. Håper du vil følge meg!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg