HOMECOMING (backtoboise)
Hjem Add Om meg Kontakt

4

HOMECOMING

Sist uke var super travel, fordi det var "homecominguke". Jeg måtte ut på shopping etter sko, sminke, bestille frisør time, og få manikyr. I tillegg er det alltid en del lekser som må bli gjort.

Helgen startet med fotballkamp som vanlig, deretter var det rett hjem i seng for å være opplagt til neste dag. Lørdagsmorgen var jeg stresset. Frisørtimen min var klokken 11:15, så jeg hadde ingen grunn til å stresse, og jeg ble klar to timer før daten min kom for å hente meg.. Når daten min kom ble vi tatt bilder av, før vi kjørte avgårde for å møte resten av gjengen for å ta enda flere bilder. Vi var en gjeng på 24 personer. Etter bildene gikk vi på en partybuss som kjørte oss bort til en fancy restaurant hvor vi skulle spise middag. Deretter tok vi partybussen igjen, og ble kjørt litt rundt, haha. Det var utrolig gøy. Bussen var veldig stor og det var på en måte en slags sofa vi satt i, om vi ikke danset. Kvelden avsluttet med et afterparty hos en eller annen person med et utrolig stort hus, og privat strand!! Tror det var den kjekkeste delen av kvelden. Det var definitivt en vellykket kveld, og toppet alle ballene jeg har vært på til sammen hjemme i Norge!! haha Det er også mange som lurer på hvordan han spurte meg. Han fikk aldri tid til å spørre meg om jeg ville gå på homecoming med han, men planen hans var å spørre meg på Norsk.  

Jeg tror ikke jeg tok et eneste bilde den kvelden, men jeg har noen få bilder som jeg har fått sendt til meg.

 

ha en fin dag mine venner

xoxo Anna

 

#utveksling #usa #blogg #homecoming • Kamilla og Hilde
  29.09.2014 kl.14:17
  Du e fra Sandnes/ Ålgård, då hette det at du har våre på Narch, ikkje afterparty, kjære vene, heva deg. Holda på kulturen din.
  29.09.2014 kl.15:45
  "toppet alle ballene jeg har vært på" hehehe
  inga
  29.09.2014 kl.22:32
  aww eg likte han daten din, han såg kjekk uut :*

  ps : Hold deg te afterparty ikkje narch.
  29.09.2014 kl.22:47
  inga: elske deg ingaa, han e ganske kjekk ja :**  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Anna Margaret Leader

  Hei! Jeg er ei jente på 16 som skal blogge om året mitt i USA 2014-2015. Jeg flytter privat til mine besteforeldre, og vil dele mine opplevelser med venner, familie og andre intereserte gjennom denne bloggen. Håper du vil følge meg!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg