Thanksgiving, snow, christmas lights, december (backtoboise)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Thanksgiving, snow, christmas lights, december

Heiheihei!!

Det som har skjedd siden sist er at jeg har hatt min første snowday. (Slippet å gå på skolen på grunn av snø) Jeg har gått på skøyter, jeg har feiret thanks giving og hat thanks giving break. Sist uke hadde vi fri i en uke på grunn av thanks giving som de feirer her. Ferien min startet sammen med to av mine gode venninner. Vi gikk på kino. Noe som er veldig vanlig her er noe som heter "moviehop". Måten det funker på er når vi er ferdig med å se den filmen vi har betalt for, sniker vi oss inn til en annen sal og ser en til film. Så vi gjorde det, det var veldig morsomt. Etter det gikk vi å bowlet, så gikk vi også ut og spiste. Etter det hadde vi sleepover sammen. Og dagen etter gikk vi til et "bondfire" med en gjeng. Altså vi satt rundt ett bål med en del folk og hadde det kos. Tok ingen bilder av den første delen av ferien min desverre.. Men har en del andre bilder å dele da. 

Mesteparten av ferien bodde jeg hos tanten min med henne og mine to søskenbarn. (Onkelen min kom også hjem senere, han jobber i oljen) Den ene dagen var jeg i et slags hoppeland med søskenbarna mine. Jeg brukte også mye av ferien på å lese gjennom reglene for å kjøre bil her, så slappet jeg mye av eller gikk å trente på treningsenteret. Jeg kjente at jeg trengte en liten ferie. Kroppen min hadde godt av en liten pause fra skole og våkne opp 5.00-5.30 hver dag. 

Forreseten så er det bare 11 dager igjen til familien min kommer!!! Jeg er faktisk skikkeligskikkelig spendt. Klarer ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg  

 Her er noen bilder fra den siste tiden som har gått!:-)

 

 

 

 

Bowling, movies sleepover, bonfire, resturant, shopping

thanksgiving

thannksgiving Lauren (cousin) Grandma

Grandpa, turkey and Harry

thanksgiving

Uncle Mario, aunt Cheri and Lauren

Grandma turns 70My grandparents christmas lights

I met Santa!Snøen er borte nå, men satser på den kommer tilbake før jul!

 

Alle dere hjemme sover mest sannsynlig nå, siden dere er 8 timer foran. Ha fremdeles en fin natt

 #utveksling #blogg #usa

xoxo Anna


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Anna Margaret Leader

  Hei! Jeg er ei jente på 16 som skal blogge om året mitt i USA 2014-2015. Jeg flytter privat til mine besteforeldre, og vil dele mine opplevelser med venner, familie og andre intereserte gjennom denne bloggen. Håper du vil følge meg!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg