backtoboise -
Hjem Add Om meg Kontakt

25


Sommeren 2014 skal jeg flytte til besteforeldrene mine i Boise, Idaho. Det er derfor bloggen min har fått navnet "Backtoboise". Boise er hovedstaden i staten Idaho. Her kommer min pappa fra, og det var her jeg ble født.
 Da jeg var litt over ett år flyttet jeg og familien min til Norge, hvor mamma og hennes familie kommer fra. Her har jeg bodd siden, sammen med mine foreldre og mine to søstre.Vi prøver å reise til USA minst en gang i året for å besøke familie og venner, ellers har vi kontakt med dem på skype, mail og telefon.

Jeg har lenge planlagt å flytte til USA, og var usikker på om jeg burde velge å flytte med organisasjon, eller på egenhånd. Grunnen til at det ble privat er først og fremst fordi de fleste organisasjoner ikke vil slippe inn amerikanske statsborgere. I tillegg er det trygt å være et sted jeg er kjent og sammen med familien min. Det vil også være mye friere. Reglene blir bestemt av besteforeldrene mine. En av de store fordelene er selvfølgelig billappen, og dersom jeg har tid kan jeg skaffe meg en jobb.

Jeg vil oppdatere bloggen når det begynner å nærme seg enda mer. Om det er noe dere lurer på er det bare å spørre.

 

 

 

 

 

#utveksling #blogg #usa

-Anna

  • Anna Margaret Leader

    Hei! Jeg er ei jente på 16 som skal blogge om året mitt i USA 2014-2015. Jeg flytter privat til mine besteforeldre, og vil dele mine opplevelser med venner, familie og andre intereserte gjennom denne bloggen. Håper du vil følge meg!

    Kategorier

    Arkiv

    Siste innlegg