backtoboise -
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Sist uke var super travel, fordi det var "homecominguke". Jeg måtte ut på shopping etter sko, sminke, bestille frisør time, og få manikyr. I tillegg er det alltid en del lekser som må bli gjort.

Helgen startet med fotballkamp som vanlig, deretter var det rett hjem i seng for å være opplagt til neste dag. Lørdagsmorgen var jeg stresset. Frisørtimen min var klokken 11:15, så jeg hadde ingen grunn til å stresse, og jeg ble klar to timer før daten min kom for å hente meg.. Når daten min kom ble vi tatt bilder av, før vi kjørte avgårde for å møte resten av gjengen for å ta enda flere bilder. Vi var en gjeng på 24 personer. Etter bildene gikk vi på en partybuss som kjørte oss bort til en fancy restaurant hvor vi skulle spise middag. Deretter tok vi partybussen igjen, og ble kjørt litt rundt, haha. Det var utrolig gøy. Bussen var veldig stor og det var på en måte en slags sofa vi satt i, om vi ikke danset. Kvelden avsluttet med et afterparty hos en eller annen person med et utrolig stort hus, og privat strand!! Tror det var den kjekkeste delen av kvelden. Det var definitivt en vellykket kveld, og toppet alle ballene jeg har vært på til sammen hjemme i Norge!! haha Det er også mange som lurer på hvordan han spurte meg. Han fikk aldri tid til å spørre meg om jeg ville gå på homecoming med han, men planen hans var å spørre meg på Norsk.  

Jeg tror ikke jeg tok et eneste bilde den kvelden, men jeg har noen få bilder som jeg har fått sendt til meg.

 

ha en fin dag mine venner

xoxo Anna

 

#utveksling #usa #blogg #homecoming

 • 2

  Heeey everyone!

  Hahha, startet  dette innlegget på engelsk uten å tenke over det. Det føles rart å skrive norsk. Tankene mine foregår vanligvis på engelsk, men skifter automatisk til norsk om jeg tenker på folk hjemme, ellers tenker jeg bare engelsk. Det er rart. Heh

  Dagene her borte har vært hektiske, og jeg har ikke hatt noe tid til å blogge. Har egentlig ikke tid nå heller, men jeg får presse det inn, slik dere dere hjemme får en liten oppdatering. Ukedagene går i skole, og øvelse kjøring, mens helgene blir brukt til alt annet som må bli gjort pluss venner. Sist uke hadde jeg 5 quizer + 1 essay! 3 av disse quizene var samme dag. Satser på neste uke er litt roligere. For å være helt ærlig forventet jeg ikke at skole skulle være vanskelig her borte. Jeg har hørt folk snakke om at skole i USA er så lett, og du kan få en A super lett! Jeg tror det kommer helt an på hvor bra skole du går på.. Når det kommer til min skole er de ganske seriøse. Ikke bare lærerne, men også de fleste elevene. De har mange regler på skolen, og jeg vil ikke si at skolen her er  lett. Jeg synes det er cirka like vanskelig som det det var i fjor i Norge på Sandnes VGS. Bortsett fra matten!!! Jeg tror jeg valgte en alt for vanskelig matte, haha. Jeg forstår ingenting. Hahaha. Heldigvis sitter jeg ved den smarteste i klassen, som er ivrig på å lære meg.

  Helgene er noe jeg alltid ser frem til. Den gjengen jeg henger med er alltid interessert i å finne på noe gøy, og det er veldig mye forskjellig å finne på her borte! Fredagene går som regel til kamp, denne helgen er et unntak da. Jeg var i ?sweet 16? selskap hos tremenningen min. Ellers sov jeg over hos en venninne, var på kino og spiste froYo. I dag har jeg vært på tur med jenta jeg sov over hos og moren hennes Etterpå gikk vi for å spise SUSHI.

  Planene fremover er kamp mot skolen "Rocky". Alle er utrolig spendt, det er liksom de to største konkurrentene. Den 27 september er det homecoming. (Jeg har fått meg en date) Vi er en gjeng på 24 personer. Kvelden starter med homecoming bilder, deretter tar vi en partybuss bort til en restaurant for å spise, og deretter videre til ballet.Homecoming er ikke det samme som prom forresten. Det er ikke like formelt som det prom er. 

   
  GAME!! hvis noen er nyskjerrige på hvem som er daten min til homecoming, så er det gutten opperst i hjørnet,haha.  Jeg må komme i gang med litt lekser nå, så tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde om ikke så lenge. Spør, spør spør! 

  xoxo Anna 

  #utveksling #USA #blogg

 • Anna Margaret Leader

  Hei! Jeg er ei jente på 16 som skal blogge om året mitt i USA 2014-2015. Jeg flytter privat til mine besteforeldre, og vil dele mine opplevelser med venner, familie og andre intereserte gjennom denne bloggen. Håper du vil følge meg!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg